dimarts, 1 de març del 2011

Qui té un sofà, té un hostal

Per a tots aquells a qui us agradi viatjar sense gastar gaire, aquí teniu una idea genial: el Couch Surfing:

El Couch Surfing va començar ja fa uns deu anys com una broma. Casey Fenton, un jove nordamericà, va comprar un bitllet d'avió a Islàndia i, com no tenia allotjament, va enviar 1.500 e-mails a estudiants de Reikiavik demanant si algú estava disposat a deixar-li un sofà de casa seva. La resposta va ser tan entusiasta que, amb tres amics més va fundar www.couchsurfing.org , una manera alternativa de viatjar basada en la solidaritat dels viatgers. Es tracta d'acollir gent a casa teu i que d'altres t'acullin a tu sense diners pel mig!!


És una altra idea fantàstica que s'ha fet possible gràcies a les noves tecnologies, i una molt bona opció per aquells que no tenim gaire pressupost pels nostres viatges. La veritat que no ho he provat mai, i no conec a ningú que hagi viscut l'experiència, però ho tindré molt en compte per a pròxims viatges... Penseu que hi ha gent de tot el món que hi participa! Entreu a la web i feu un cop d'ull! 

2 comentaris:

  1. si internet ha de servir per coses com aquesta, que viva la red!
    jo amb la meva family sempre hem viatjat a través d'Intervac: vas de vacances a la casa d'algú alhora que aquests estan a la teva. tampoc s'ha de pagar però en aquest cas, per formar part del catàleg si que has de posar calerons.
    ara, una delícia!

    ResponElimina
  2. En aquest cas també t'has de crear un compte, i em sembla que per això has de pagar una subscripció, però no es gaire...

    ResponElimina